If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На трупчета и баба знае и може! Вдигни я тази скорост в реални условия с тази кола и пак ще си говорим дали ще ти се снима!
Ами първата ми алфа 1.7 8в с 4 човека и пълен багажник (на море отивахме) ги прави 200км/ч сега тази дето я взех още не съм я пробвал защото вече няма каде дупките на магистралата са по големи от тези в циганската махала
Ами първата ми алфа 1.7 8в с 4 човека и пълен багажник (на море отивахме) ги прави 200км/ч сега тази дето я взех още не съм я пробвал защото вече няма каде дупките на магистралата са по големи от тези в циганската махала
Не казвам, че е невъзможно, но при тази скорост в тази кола(аз имам наблюдение от спринта) вибрациите са толкова големи и всичко се случва толкова бързо, че колкото и да е гладък пътя, няма да ви е до снимане, камо ли толкова ясна и фокусирана снимка. На първата си 33 съм подминавал последните числа на колиметража но на трупчета, е тогава беше само за снимка, но камерите не бяха толкова разпространени през '99.
Гледайте какво се появява в на 1.37 минута. Едва ли е от силните в сласирането, но все пак е участие, което за съжаление в БГ не може да си види. А и звукът е много добър.
Гледайте какво се появява в на 1.37 минута. Едва ли е от силните в сласирането, но все пак е участие, което за съжаление в БГ не може да си види. А и звукът е много добър.
Там слаби няма да ти кажа И точно тази трента тре даде по-добро време от ауди S1 на Златков и Ланчата на Даниел
Comment